myHEALTH COACH

myHEALTH COACH

ADÉU DIETES! HOLA VIDA SANA!

Si sents que necessites fer un canvi d’hàbits, apunta’t a myHEALTH COACH i ens posarem a treballar junts per aconseguir-ho. A myHEALTH WATCHER pensem que la salut ha d’estar a l’abast de tothom, i per això, per molt poc, un nutricionista professional et guiarà, i t’acompanyarà en tot el procés amb l’ajut de la nostra app Wizzyu.

La importancia de l’alimentació
i de seguir un estil de vida saludable

La millor manera de cuidar el nostre cos i la nostra ment, reduir el risc de malnutrició i prevenir malalties com la diabetes, l’obesitat, cardiopaties, accidents cerebrovasculars o el cáncer, és seguir un estil de vida saludable. A més, hi ha evidències que demostren que uns bons hàbits  podríen reduir la mortalitat prematura i prolongar l’esperança de vida.

Centra’t en mantenir una bona alimentació, practicar activitat física diàriament, descansa les hores necessàries i procura sentir-te bé. El teu cos començarà a notar els canvis, aprendràs a alimentar-te de forma saludable amb menjar real i descartarás els aliments perjudicials i, sobretot, evitaràs els mals hàbits.

Però no cal que ho facis tot sola, o sol

El nostre equip t’ajudarà de manera personalitzada. El paper del Health Coach és fonamental per assolir els teus objectius i mantenir-los en el temps. Aquest no és un procés a curt termini, pero els resultats poden ser definitius si estàs motivada o motivat pel canvi.

Gràcies a les eines que ens proporciona la tecnologia, ara podem ser al teu costat quan més et convingui, sense sortir de casa i a un preu molt asequible. Estar bé no hauria de ser una questió de diners.

Per què necessites un Health Coach?

PRIMER DE TOT, PER MILLORAR LA TEVA SALUT

Per millorar la salut a curt i llarg termini, és fonamental seguir un estil de vida saludable. Amb el teu Health Coach ho treballareu junts perquè sigui una experiència amena i satisfactòria. Perquè cuidar-se no té perquè ser avorrit.

PERÒ TAMBÉ PER BAIXAR DE PES

La millor estratègia és mantenir una alimentació saludable i personalitzada, seguir un estil de vida actiu i aconseguir un canvi durador. El teu Health Coach analitzarà la teva situació i crearà un pla d’alimentació adaptat al teu estil de vida.

POTSER VOLS AUGMENTAR EL RENDIMENT ESPORTIU

Si busques guanyar massa muscular i millorar la teva condició física, el teu Health Coach crearà un pla personalitzat centrat en alimentació, entrenament i descans. Tindrà en compte els teus requisits nutricionals particulars i el teu estil de vinya

TENS AL·LÈRGIES O PROBLEMES DIGESTIUS?

Cada vegada es diagnostiquen més casos d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, així com problemes digestius. Si aquest és el teu cas, amb el teu Health Coach descobriràs aliments i receptes més adequades per a tu, i aprendràs a planificar els àpats, per fer-te la vida més fàcil.

¿EMBARASSADA, DONANT EL PIT O AMB LA MENOPAUSA?

La majoria de canvis hormonals comporten necessitats nutricionals adaptades a cada etapa. Per aquest motiu, el teu Health Coach prepararà un pla d’acció personalitzat i et guiarà perquè aconsegueixis adaptar el teu estil de vida a la teva situació.

O POTSER VOLS PROVAR UNA DIETA VEGANA O VEGETARIANA ...

Aquestes dietes ben planificades són una opció nutricionalment saludable, però si es realitzen de forma incorrecta poden causar problemes. El teu Health Coach pot acompanyar-te en el canvi perquè es converteixi en una experiència sana i satisfactòria.

Amb myHEALTH COACH tindràs

UN ESPAI PRIVAT I COMPARTIT AMB EL TEU HEALTH COACH

Mitjançant la nostra app Wizzyu, tindràs accés a un espai privat i segur per a intercanviar informació i comunicar-te amb el teu Health Coach, sense haver de sortir de l’app.

EINES

El teu Health Coach compartirà amb tu receptes saludables, menús, trucs, consells … I et plantejarà reptes que acordareu conjuntament, totalment adaptats als teus objectius.

VALORACIÓ DE LA TEVA COMPRA I TEUS MENJARS

En cas de que ho necessitis, n’hi haurà prou amb compartir amb el teu Health Coach les fotografies dels teus menjars i de la teva cistella de la compra. Aquesta informació més les recomanacions proporcionades pel nostre algorisme, t’ajudaran a millorar la teva alimentació.

UN HEALTH COACH EN LA PALMA DE LA TEVA MÀ

Connecta amb el teu Health Coach fins a dues vegades al mes si ho necessites, i sense sortir de l’app, gràcies al nostre sistema de videotrucada integrat.

CHAT DIRECTE AMB EL TEU HEALTH COACH

Consulta tots els teus dubtes sense sortir de l’app. De dilluns a divendres laborables, de 09:00 a 19:00 hores.

INFORME DELS TEUS PROGRESSOS

Després de cada sessió, rebràs un informe personalitzat amb la teva evolució, un resum del que s’ha tractat a la consulta i els nous reptes plantejats.

Digues hola a la vida sana!
Amb Wizzyu de myHEALTH WATCHER

Per a nosaltres el més important és la personalització, perquè no hi ha dues persones iguals ni tots tenim les mateixes necessitats.

El teu Health Coach tindrà accés al teu perfil de salut de l’aplicació Wizzyu (edat, sexe, pes, talla, etc.), al qüestionari d’estil de vida i a la teva activitat si estàs connectat amb Google fit o Apple Health. (Aquestes dades són confidencials i només es comparteixen amb el teu Health Coach si estàs suscrit. També els utilitza el nostre algoritme per fer-te recomanacions personalitzades). D’aquesta forma el teu Health Coach podrà tenir en compte les teves necessitats, podreu definir junts l’objectiu que vols aconseguir, i t’acompanyarà en tot el procés.

Tecnologia amb empatia

Darrere de la nostra tecnologia hi ha científics i professionals de la salut preocupats per garantir un servei de qualitat i totalment personalitzat, sempre basat en l’evidència científica. Persones al servei de les persones.

Tens ganes de fer un canvi?
Descarrega’t ara la nostra app

Què inclouen els nostres plans de subscripció

MENSUAL

Assignació d’un Health Coach fix

Videoconsulta de seguiment

Informe d’evolució

Xat amb el teu Health Coach

Contingut específic per a tu (menús, receptes, entrenaments, guies, consells etc.)

* La subscripció es cobrarà mensualment i amb renovació automàtica. Podràs cancel·lar sempre que vulguis.

La subscripció inclou dues vídeo consultes mensuals com a màxim, amb una durada aproximada de 15-20 minuts.

L’horari d’atenció dels nostres Health Coach és de dilluns a divendres (laborables). de 09:00 a 19:00 hores.

 

SEMESTRAL

Assignació d’un Health Coach fix

Videoconsulta de seguiment

Informe d’evolució

Xat amb el teu Health Coach

Contingut específic per a tu (menús, receptes, entrenaments, guies, consells etc.)

Smart Band d’última generació per a monitoritzar la teva activitat física i somni

* La subscripció es cobrarà semestralment i amb renovació automàtica. Permanència de sis mesos i sense reemborsament.

La subscripció inclou dues vídeo consultes mensuals com a màxim, amb una durada aproximada de 15-20 minuts.

L’horari d’atenció dels nostres Health Coach és de dilluns a divendres (laborables). de 09:00 a 19:00 hores.

La promoció inclou una Smart Band per usuari.

 

 

ANUAL

Assignació d’un Health Coach fix

Videoconsulta de seguiment

Informe d’evolució

Xat amb el teu Health Coach

Contingut específic per a tu (menús, receptes, entrenaments, guies, consells etc.)

Smart Band d’última generació per a monitoritzar la teva activitat física i somni

* La subscripció es cobrarà anualment i amb renovació automàtica. Permanència de dotze mesos i sense reemborsament.

La subscripció inclou dues vídeo consultes mensuals com a màxim, amb una durada aproximada de 15-20 minuts.

L’horari d’atenció dels nostres Health Coach és de dilluns a divendres (laborables). de 09:00 a 19:00 hores.

La promoció inclou una Smart Band per usuari.

 

Comunicar-te amb el teu Health Coach és així de senzill

Crea el teu perfil de salut en la nostra app Wizzyu i procura introduir totes les dades que et demanem (no passa res perquè deixis en blanc el que no sàpigues)

Respon el qüestionari d’Estil de vida que trobaràs al menú d’edició del teu perfil. La teva autoavaluació serà molt útil per a preparar la primera trobada amb el teu Health Coach

Fes clic a la icona de calendari de l’app per programar la teva primera cita

I tot a punt! rebràs una notificació amb la confirmació. El dia de la cita només has de fer clic a la icona de trucada que trobaràs dins de l’espai que comparteixes amb el teu Health Coach

Què diuen els nostres usuaris

thumb_01_60_60

Juan

Estic encantat amb el meu Coach. M’ho posa fàcil i sempre que ho necessito em respon pel xat. Per fi he pogut controlar la meva hipertensió només amb el menjar i l’exercici.

4_5_stars

thumb_02_60_60

Marta

Estic baixant pes sense passar gana!! I cada vegada em noto amb més energia. M’ho vaig començar a notar en poc temps. Mònica és un sol: m’envia receptes boníssimes i exercicis molt fàcils de fer.

4_5_stars

thumb_03_60_60

Oscar

Tenia ganes de fer un canvi, em passava el dia cansat. Cada vegada estava més desanimat… Això de teletreballar no ho porto bé. Per sort vaig descobrir Wizzyu! Em sento menys sol i amb més força. No li poso 5 estrelles perquè de vegades em costa demanar hora.

¿I per a les empreses?
El nostre servei HEALTHY TEAMS és ideal per a aquelles empreses que volen cuidar els seus empleats o clients i sobretot promocionar la seva salut. Si vols convertir-te en empresa saludable contacta amb nosaltres a través de empresas@myhealthwatcher.es

REDUEIX RISCOS I COSTOS

Inverteix en el benestar dels teus empleats o clients cuidant la seva salut. Portar un estil de vida saludable és la millor manera de prevenir malalties i sentir-se bé.

PERSONALIZA L'APP AMB LA TEVA MARCA

Creem un espai personalitzat i exclusiu dins la nostra app Wizzyu, amb la teva imatge corporativa, a què tindrà accés el personal de l’empresa. Aquest espai és el punt de trobada dels usuaris i els nostres Health Coach.

PERSONES AL SERVEI DE LES PERSONES

Darrere de la nostra tecnologia hi ha científics i professionals de la salut preocupats per garantir un servei de qualitat totalment personalitzat, sempre basat en l’evidència científica.

Preguntes freqüents

Que és myHEALTH COACH?
El servei de myHEALTH COACH és un servei en línia que oferim a través de la nostra aplicació Wizzyu i que els nostres nutricionistes realitzen de forma personalitzada. Tots els nostres HEALTH COACH són dietistes i nutricionistes professionals.
Un Health Coach és un assessor de salut. És una persona que t’acompanya i et guia perquè milloris teus hàbits. Et proposa eines per anar introduint a poc a poc canvis en la teva vida en matèria de salut i alimentació, per assolir un nivell de benestar òptim. Treballa de forma personalitzada i crea programes diferents per a cada persona.
Com et pot ajudar el nostre Health Coach?

El teu Coach t’acompanyarà, a través d’un programa individual amb uns objectius que plantejareu conjuntament perquè siguin fàcilment assolibles.

Et guiarà amb consells, tasques i reptes, utilitzant totes les eines a la seva disposició per trobar el mètode que més s’adapti a tu: menús setmanals, exercicis, receptes, infografies, vídeos, etc.

El teu Coach et motivarà i orientarà durant tot el procés de canvi, però el que no pot fer és ocupar el teu lloc. Per tant assegura’t que realment estàs disposada, o disposat, a fer un canvi real. La clau de l’èxit està en canviar d’estil de vida, no únicament en fer dietes.

Com sé si necessito un Health Coach?
 • Em falta energia i em sento cansat.
 • Tinc problemes digestius, intoleràncies o al·lèrgia a algun aliment.
 • Sóc esportista i necessito millorar el meu rendiment.
 • Vull guanyar massa muscular i controlar la meva alimentació.
 • Pateixo d’estrès i no aconseguí controlar-lo.
 • No sé com controlar les meves desitjos pels dolços.
 • Estic cansat de dietes amb efecte rebot i no aconsegueixo baixar de pes.
 • Menjo compulsivament i no sé com parar.
 • No sé que menjar i estic fet un embolic amb tantes teories nutricionals.
 • Vull aprendre hàbits saludables per millorar la meva salut.
 • Vull introduir-me en la dieta vegana o vegetariana i no sé per on començar.
 • Tinc pensat quedar-me embarassada i vull saber com cuidar-me.
 • Acabo de tenir un fill i vull recuperar la meva figura i energia.
 • Vull millorar l’alimentació dels meus.
 • Vull aprendre a comprar i a cuinar més saludable.
 • Vull millorar la meva salut en general per evitar o prevenir malalties cardiovasculars.
Puc cancel·lar la meva subscripció quan jo vulgui?

La subscripció als plans es renova de forma automàtica. El pla mensual el pots cancel·lar quan vulguis. El pla semestral i anual tenen permanència (Només pots cancel·lar abans de finalitzar cada període). Per a qualsevol dubte o aclariment pots escriure a coach@myhealthwatcher.es